per què escric

Encara dubto de com dirigir-me a vosaltres. M'agrada escriure, m'agrada molt. Estic descobrint la meva necessitat de drenar-me a paraules i això alimenta les ganes de voler-ne aprendre més. Ho faig tan bé com puc, intentant traduir el batibull de pensaments que m'envaeixen i amb la missió d'apropar-vos a la meva manera de llegir el món. A vegades no ho aconsegueixo. Construeixo aquest espai perquè tenir un full en blanc m'emociona i per què escriure em fa feliç. Dir-vos també que no sempre puc fer-ho. Hi ha dies que em bloquejo i llavors ja en tinc prou en intentar-me trobar de nou. La feina de conèixer-se no acaba mai i encaixar que som extremadament complicats és un esforç en si. És per això que de moment no sé amb quina periodicitat em trobareu per aquí.

Publicar no ha estat fàcil: per una banda, sempre m'he allunyat de tanta tecnologia perquè no m'hi sé moure i, per altra, m'ha costat sentir-me prou valenta per despullar-me una mica més. Algunes amistats em diuen que soc transparent i possiblement vaig començar aquest projecte per ser-ho en un nivell superior. També m'agradaria pensar que puc aportar-vos alguna cosa. He batejat aquest blog amb el nom de la carpeta del portàtil on deso alguns escrits – en certa manera, us dono accés al meu escriptori.

Ja he compartit algun escrit, però mai és tard per presentacions: Em dic Paula. Tinc vint-i-dos anys i estic feliçment espantada de l'abisme que se'm presenta. Faig música, escric, i sempre que puc m'amago rere la càmera de retratar. Estic construïda a pedaços del que vaig arreplegant i sovint em costa saber per on paro. M'encanta ser complicada. Tinc una curiositat desbordant pràcticament per tot i la meva tossuderia no em permet deixar-ho estar fàcilment. Soc desordenada, però amb certa capacitat d'organització – jo tampoc ho acabo d'entendre. Estic publicant mentre aprenc a fer-ho i encara dubto de com dirigir-me a vosaltres. Soc una mica desastre, però estic aprenent a estimar-me així. Avui, molt contenta, us dono la benvinguda al meu llenç, un espai per mi i per vosaltres.